Skip to the content

Privacybeleid & Cookies

IMPACT365 B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Impact365 BV
info@impact365.nl 

De website https://impact365.nl maakt gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding. Wij verzamelen van onze websitebezoekers geen tot personen herleidbare informatie. 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Als je gebruikmaakt van diensten en/of producten van IMPACT365 B.V. dan verwerken en gebruiken wij je persoonsgegevens uitsluitend om je over onze producten en/of diensten te informeren. 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam organisatie 
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • Functie

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
IMPACT365 B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Onderhouden van e-mailcontact over één of meer van onze activiteiten;
  • Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
IMPACT365 B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om je te kunnen informeren over onze producten en activiteiten. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor persoonlijke gegevens: gedurende je dienstverband bij een bedrijf of organisatie tot het moment dat het bericht van uitdiensttreding ons heeft bereikt, zolang je tot onze doelgroep behoort of tot het moment waarop je ons verzoekt jouw gegevens (deels of geheel) aan te passen of te verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden
IMPACT365 B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Onze website gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

GOOGLE ANALYTICS
IMPACT365 B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van IMPACT365 B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan IMPACT365 B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. IMPACT365 B.V. heeft hier geen invloed op. IMPACT365 B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via IMPACT365 B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door IMPACT365 B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@impact365.nl.

IMPACT365 B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
IMPACT365 B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@impact365.nl.