Skip to the content
Onze Missie

Onze missie

Wij helpen bedrijven zich Online te positioneren: 24/7, 365 dagen per jaar. We bieden krachtige middelen die klanten en medewerkers snel, eenvoudig en efficiënt Online laten samenwerken. We ondersteunen bedrijven in deze digitale transformatie. Dit alles om met minder inspanning meer resultaat te bereiken.

Onze visie

Onze visie

De eerste stappen in de digitale wereld zijn vaak schuchter, wankel, onzeker. En als die eerste net zijn gezet, moeten de volgende stappen alweer genomen worden. Organisaties weten vaak niet hoe zij uit die transformatie maximaal rendement kunnen halen. Zij kunnen de snelle ontwikkelingen nauwelijks bijbenen.

Wij helpen onze klanten die winst wél te boeken. Wij bieden een heldere visie. We laten u zien wat nodig is om het doel te bereiken. We zorgen voor een optimale inrichting van uw digitale bedrijf. We trainen uw medewerkers zodat zij met veel plezier het werk kunnen blijven doen. Onze Online backoffice - Office365, SharePoint Online, ExactOnline: anytime, anyplace, anywhere – heeft voor hen het wiel al uitgevonden.

Onze inzet leidt tot minder frustratie, meer voldoening en geeft u en uw medewerkers vertrouwen. U weet de weg in de digitale wereld, u weet hoe bij dat doel te komen. Minder inspanning, meer resultaat.

Kernwaarden

Dit zijn wij!

Kernwaarden

  • Innovatief
  • Inspirerend
  • Authentiek
  • Creativiteit
  • Continuïteit
  • Ervaren is beleven
Marcel de Boer

Ik wil de wereld mooier maken

Marcel de Boer

Marcel verstaat als geen ander de kunst van het verleiden. Daarmee wil hij de wereld mooier maken. Hij realiseert stijlvolle en verrassende communicatieoplossingen die de zintuigen prikkelen.

Marcel visualiseert met zijn digitale viltstift ruwe ideeën tot realistische plannen. Een digitale kunstenaar die alle middelen en technieken omarmt om uw communicatiedoelstelling te bereiken.

Marcel heeft meer dan 25 jaar ervaring in visuele digitale vormgeving. Hij heeft bij verschillende communicatiebureaus voor opdrachtgevers uit vele uiteenlopende branches gewerkt.

Lambert Blikman

Passie voor ONLINE

Lambert Blikman

Lambert heeft een passie voor Online. Lambert, ondernemer pur sang, ziet de kansen die de Online wereld biedt. En hij helpt met zijn forse dosis ondernemerschap bedrijven om die kansen te benutten.

Lambert brengt meer dan 30 jaar ervaring met alle aspecten van bedrijfsvoering met zich mee. Zijn werkgebied beslaat vele disciplines: retail, marketing, (beeldscherm)communicatie, Online dienstverlening en Online bedrijfsvoering. Zijn passie voor Online én zijn brede kennis en ervaring, samenkomend in IMPACT365, leiden tot plannen en projecten die bijdragen aan het bereiken van doelen. Met minder inspanning, en met meer resultaat.

Lambert is directeur/eigenaar geweest van ProImpact (1998 - 2017)

Niels Blikman

Passie voor techniek

Niels Blikman

Niels kenmerkt zich als gedreven development-manager en heeft een groot hart voor Microsoft Azure, Office365, Umbraco, SharePoint Online en development in de Cloud. Hij is hands-on ingesteld. Hij heeft veel kennis van de operationele gang van zaken op functioneel- en development gebied.

Niels is als CTO (Chief Technology Officer) verantwoordelijk voor het opstellen van de technische visie van IMPACT365. Niels ontwikkelt en bepaalt de roadmap van de producten en voorziet IMPACT365 van een state-of-the-art technologische ruggengraat. 

Hij heeft websites, intranetten, huurders- en medewerkersportalen gebouwd. De afgelopen 5 jaar heeft Niels met development-teams de transitie gemaakt van het “traditioneel software ontwikkelen” naar een state of the art Online software development omgeving volledig in de Cloud met Microsoft Azure development tools.

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, óf ons bellen op 06-55191565, óf gewoon even een whatsappje sturen. Wij zijn slechts een muisklik bij u vandaan.