Skip to the content

Meer IMPACT met uw Communicatie

IMPACT365 vertaalt het DNA van uw bedrijf naar een (Online) identiteit en geeft uw bedrijf of merk een eigen gezicht in de digitale wereld.

Uw Online communicatie krijgt IMPACT: 24/7, 365 dagen per jaar.

Online Communicatie

Uw Online Communicatie

Corporate Identity

Wij ontwikkelen uw Corporate Identity. Wij optimaliseren uw Online identiteit, vertalen het DNA van uw organisatie en geven dit een digitaal gezicht. Zo raakt u uw doelgroep precies op de juiste plaats: recht in het hart.

Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep wordt geprikkeld om uw boodschap te ontvangen. Uw boodschap moet zo geformuleerd zijn dat deze klopt als een bus, dat deze authentiek is, dat deze bij u past. Want dan neemt de overtuigingkracht toe.

Wij creëren Impact

Wij creëren IMPACT

Branding

Wij bouwen aan uw merk. Uw boodschap moet authentiek, krachtig, duidelijk zijn. Zij moet uw doelgroep overtuigen. Wij brengen die boodschap helder in beeld, ondersteund met de juiste woorden.

Wij 'branden' uw merk en ontwikkelen graag samen met u de uitingen, van verpakking tot website, van corporate video tot infographic. En we gaan zelfs zo ver dat we met partners ook (kunnen) waken voor de juiste vertaling in uw pand of op uw stand.

Uw boodschap altijd online

De digitale wereld

Uw boodschap altijd online

In de digitale wereld staan we altijd en overal met elkaar in verbinding. Contactmomenten met uw klant blijven niet beperkt tot vaste werktijden. Snelle ontwikkelingen in communicatietechnieken vragen veel van uw organisatie. Communicatie met uw klant en uw medewerkers moet optimaal georganiseerd zijn. Is uw organisatie klaar voor een digitale transformatie?

Online Communicatie

Producten:

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, óf ons bellen op 06-55191565, óf gewoon even een whatsappje sturen. Wij zijn slechts een muisklik bij u vandaan.