Skip to the content

Social Intranet met SharePoint Online

Creëer betrokkenheid binnen uw organisatie

Het nieuws en de informatie komt naar jou toe als gebruiker. Het nestelt zich om jou heen, ook op tablet en mobiel. Daarmee vergroten we de betrokkenheid binnen uw organisatie.

Weten wat er speelt op een snelle toegankelijke manier

IMPACT365 heeft een social intranet ontwikkeld op basis van SharePoint Online. Het verzamelpunt van nieuwtjes, informatie, documenten en kennis op 1 plek. U bent en blijft op de hoogte van alles wat er binnen het bedrijf speelt.

Inzicht in gebruik door de organisatie

Waarop baseert u de Online strategie? Doet u dat gefundeerd? Heeft u inzicht in de statistieken hoe efficient uw medewerkers omgaan met informatie? Door de juiste tools zoals Delve van Microsoft krijgt u inzicht.

Minder e-mailen, meer info op 1 plek beschikbaar

Communiceren via teams en groepen, we chatten tegenwoordig en reageren op elkaars nieuwsberichten. Daarnaast creeeren we onze documenten in de Cloud, die delen we online en via Apps, steeds minder vaak via email.

Wat bieden we?

Samenwerken

Communicatie

Wie is wie

Document Management

Teams

Apps

Responsive Design

Dashboard

Zoeken en vinden

Kennisbank

Online werkplek

Processen

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, óf ons bellen op 06-55191565, óf gewoon even een whatsappje sturen. Wij zijn slechts een muisklik bij u vandaan.