Skip to the content

Kennisbank

Beheer uw externe en interne kennis op 1 plek

In het IMPACT365 platform staat de kennisbank centraal. De inhoud kunt u op 1 plek in ons gebruikersvriendelijke CMS beheren. Klanten en medewerkers hebben 24/7 toegang tot deze kennis. 

Bouw kennis op en borg en deel deze

Investeer in de juiste kennis en borg deze. Maak de kennis op verschillende manieren beschikbaar voor zowel uw klanten en medewerkers. In onze kennisbank werken we met kennisdomein, goed georganiseerd.

Maak het leven makkelijker

Zit de kennis van uw bedrijf bij de medewerkers in hun hoofden? En wat als die even niet beschikbaar zijn? Borg daarom de kennis in de kennisbank en maak deze beschikbaar, het werken wordt daardoor een stuk makkelijker.

Personeel inwerken? Een eitje...

Als u de kennis hebt vastgelegd in de kennisbank en ook vooral de kennis rondom de bedrijfsprocessen is het inwerken van nieuw personeel niet moeilijk meer. Ook voorkomt u daarmee dat bij vertrek van personeel de kennis de deur uitloopt.

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, óf ons bellen op 06-55191565, óf gewoon even een whatsappje sturen. Wij zijn slechts een muisklik bij u vandaan.