Skip to the content

IMPACT365 maakt uw organisatie efficiënter

IMPACT365 biedt dé oplossing voor Online samenwerking, vanaf elke locatie, op hetzelfde moment, aan hetzelfde document, in hetzelfde project.

Minder inspanning met meer resultaat.

Succesvolle bedrijfsvoering

De uitdaging

Succesvolle bedrijfsvoering

De bedrijfsvoering bepaalt de prestaties en het succes van de organisatie.

Drie componenten spelen daarin de hoofdrol:

- mensen,

- processen,

- producten en diensten

De transformatie van die componenten naar de digitale omgeving is allesbepalend. Die moet vlot, soepel en geruisloos verlopen. IMPACT365 zorgt daarvoor.

Klaar voor ONLINE?

24/7/365

Werken in de Cloud?

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. De samenleving verwacht niets anders dan dat u áltijd bereikbaar bent. Dat er elk moment zaken met uw organisatie gedaan kunnen worden. Dat u altijd Online bent.

We helpen bedrijven daarmee. Wij leveren een heldere visie en de benodigde tools voor Online bedrijfsvoering. Wij bieden u graag onze jarenlange kennis, kunde en ervaring aan. Dankzij IMPACT365 is de transitie naar Online bedrijfsvoering geen sprong in het duister.

Bent u toe aan verandering?

Procesoptimalisatie

Samenwerken met actuele informatie

IMPACT365 maakt van uw organisatie een goed geoliede digitale machine. We koppelen slim alle data en metagegevens en brengen die veilig in the cloud. Op ons Online platform met Office365, SharePoint Online werken uw medewerkers optimaal samen. Anyplace, anytime, anywhere. En altijd met de juiste, meest actuele informatie.

Efficiënte Online bedrijfsvoering, noemen we dat.

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, óf ons bellen op 06-55191565, óf gewoon even een whatsappje sturen. Wij zijn slechts een muisklik bij u vandaan.