Skip to the content

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.impact365.nl van IMPACT365 B.V. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. IMPACT365 B.V.  behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Gebruik van de IMPACT365 website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel IMPACT365 B.V. deze website dagelijks met veel zorg en aandacht onderhoudt en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en voortdurende actualiteit van de geboden informatie. IMPACT365 B.V. garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. IMPACT365 B.V. wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Links naar andere websites
IMPACT365 B.V. is niet aansprakelijk voor de inhoud van sites waarvan verwijzingen op haar site vermeld staan. Evenals de wijze waarop die sites omgaan met uw gegevens. Lees hiervoor de disclaimer van de site waarnaar u doorgelinkt wordt.

Informatie gebruiken
IMPACT365 B.V. behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie. Het is - met bronvermelding - toegestaan om informatie van de site over te nemen en in te zetten voor eigen gebruik. In geval van gebruik op Internet, betekent bronvermelding het plaatsen van een link naar: www.impact365.nl  

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, óf ons bellen op 06-55191565, óf gewoon even een whatsappje sturen. Wij zijn slechts een muisklik bij u vandaan.